Tilbud MBT Sko Udsalg Danmark

MBT Sko Danmark

Maj 2012, den schweiziske sundhed og velkendt sportsudstyr selskab erklæret konkurs MBT, MBT er berømmelse i Kina "rystede sko" ophavsmanden. I august meddelte Singapore Masai (Masai) selskab købet af selskabet. Virksomheden fra Asien overbevist om, at hvis berigtigelse, denne "to er flad, mellemliggende runde," skibet sundhed sko, vil være i stand til at udvikle sig til en global førende mærker.

    Alt dette kommer ikke pludseligt. Når et par originale MBT Sko Danmark i specialbutikker, når 300 schweizerfranc, supermarkeder og skobutikker som "rystede sko," faktisk solgt for omkring 30 francs. Mens der i Kina Taobao, omkring 200 yuan rystede hans sko overalt.
    Mushrooming af lignende produkter, grasserende online salg af piratkopierede produkter, deres høje pris, relativt monotone sko, dette er overvældende MBT halm. Af en schweizisk opfindelse, en verdenskendt schweiziske mærke det er, hvordan man slutter?
    Nandi Kinesiske pirat varer
    MBT udmelding i medierne, årsagen til, at selskabet vil gå konkurs tilskrevet konkurrencepres fra især Kina, har ført til falske MBT virksomhedernes overskud styrtdykkede. I Basel, Schweiz, åbnede verdens første skoforretning BT Sko Danmark i svar på Franz Amann fagtidsskrift "komfort fodtøj særnummer" (Komfort Schuhe), når det kommer til spørgsmålet: "Kinas piratkopiering af varer, der sælges over internettet, de Schweiz har en schweizisk adresse og domænenavnet, og MBT officielle online shop er meget ens. "
    "Lignende skilte, lignende skrifttyper, eller endda sko, selv den mindste detalje, er også falske. Så falske sko er indlæst udskrevet falske varemærke tilhørende MBT kassen i. Den sidste af, som er vanskelig at opdage den endelige forbruger Forskellen eller endog en specialist MBT, men også observeres nøje, for at der skelnes. "
    Så Amann havde modtaget over holder falske MBT sandaler til at finde kunder på hans hoved, "sagde hun, hun havde disse sko, smerter i benene, kan ikke gå." Der kan være ukendt for flere kunder, som i alvorlig grad skadet den MBT Sko Danmark. Og rystede billige sko online salgspris, vil mange kunder har dette spørgsmål: Hvorfor så dyre specialitet butik, men online så billige?
    Stillet over for sådanne overtrædelser, MBT hvorfor ikke afhente lovlige våben det? Amann forklarede, at forsiden af ​​netværket, sanktioner vanskelig. Først finde den virkelige brugeren bag domænenavnet er ikke let, men at lukke domænet hårdere. "Off en snart der er en ny generation," sagde han.
    Funktion af de "varianter"
    Siden 2009 mere og rystede sine sko på markedet, "mange af dem simpelthen se ud, men gjorde ikke MBT funktionalitet," Amann sagde. Denne bund buet, tykke sko, selv om udseendet ser mærkeligt ud, selv en lille grim, men hurtigt landede et supermarked, og selv kendte tyske discount supermarkeder Aldi sælges.

MBT Sko Danmark
    MBT er af den schweiziske ingeniør Karl Müller opfindelse. På grund af denne "ryste" de travesko forårsagede en tilstand af ubalance, er brugerne tvunget til at justere balancen, når du går mekanisme til at mobilisere muskler og dermed forbedre kropsholdning og gangart, lindre fælles pres, især kan reducere taljen og knæ smerte. Ofte slid, men også øge balancen. I Schweiz MBT længe kun solgt i specialbutikker, før du køber gennem en detaljeret høring vil uddannede sælgere hjælpe kunderne vælge de bedst egnede sko, og hjælpe ham til at tilpasse sig denne "medicinsk rolle" MBT Sko Danmark
    I april i år, MBT anden gang i Geneve Invention Fair guldmedalje, hvis virkning fire slags ortopædiske såler progressiv videnskab og teknologi til en række af mund, vant tilbyder et bredt udvalg af forskellige mennesker. Men er sådan en gentagne videnskabelige undersøgelser har medicinske virkninger, og endda adgang til sundhed forsikringsselskaber anerkender skoene på markedet efter at være blevet forvandlet til en "plastik krop slankende sko."